Darrera experiència Job-shadowing 2019

L'Escola Sagrada Família va donar la benvinguda a quatre professores de Lituània els dies 22, 23 i 24 d'octubre de 2019 amb motiu d'un Job-Shadowing.
Els professors i l'alumnat implicat van poder ser testimonis d'una experiència molt enriquidora.

Continuar llegint

Erasmus Keeping the Legacy Alive: Grecia

Erasmus Keeping the Legacy Alive: Grecia

Al començament del mes de novembre, tres mestres de l’escola van viatjar a Grècia per continuar organitzant i preparant el projecte Erasmus+ “ Keeping the Legacy Alive”. Aquesta és  la primera mobilitat de l’any d’aquest projecte. Allà es van reunir amb els altres professors dels diferents països, Grècia, Regne Unit i Itàlia. Les nostres mestres van viure moltes experiències per conèixer la cultura, les metodologies d’ensenyament-aprenentatge i els alumnes. Van estar involucrades en les rutines i les visites dels alumnes així com poder anar amb ells a les dues sortides.

Continuar llegint

 Erasmus Keeping the Legacy Alive: Milan

Erasmus Keeping the Legacy Alive: Milan

Aquest últim mes de desembre dues professores van viatjar a Milà, Itàlia per continuar preparant el projecte Erasmus de “Keeping ther Legacy Alive”. Allà es van trobar amb les altres mestres del Regne Unit, Grècia i Itàlia i van compartir pràctiques educatives i van desenvolupar el seu coneixement de l’ensenyament cros-curricular. Les nostres mestres van tenir moltes oportunitats per conèixer l’educació i la cultura italiana de primera mà. Van tenir una molt bona experiència educativa i cultural.

Continuar llegint

Science Olympics - Next stop: Newcastle.

Science Olympics - Next stop: Newcastle.

El passat mes d’octubre alumnes de 6è de primària i 3r d’ESO van tenir l’oportunitat de viatjar a Newcastle (Anglaterra) amb motiu de la segona mobilitat del projecte Erasmus+ “Science Olympics”.

Aquest projecte, compartit també amb l’escola de Proszowice (Polònia) i la Battle Hill Primary School de Newcastle, té com a objectiu integrar les ciències i les matemàtiques dins del currículum de l’escola a través de diverses pràctiques i activitats científiques en format olimpíades.

Continuar llegint

Viatge a Alemanya 2019

Viatge a Alemanya 2019

Com ja és tradicional, quan s’acosta el Nadal, alguns alumnes d’alemany han pogut gaudir de l’intercanvi amb els alumnes de l’Escola Schuldorf-Bergstraße, per poder viure de prop i practicar la llengua que estan aprenent.

Aquest any les dates triades han estat del 30 de novembre al 5 de desembre, ja que és una bona oportunitat per poder gaudir de l’ambient nadalenc propi d’aquesta època, alhora que coneixen algunes de les ciutats més significatives de la zona.

Continuar llegint

Erasmus Days

Erasmus Days

Els dies 10 i 11 d’octubre l’escola va organitzar els Erasmus Days.

Durant els Erasmus Days, els estudiants i els mestres comparteixen amb la comunitat de l’escola els projectes Erasmus que es duen a terme a l’escola.

Aquest passat mes de juny vam acabar dos projectes Erasmus que es portaven a terme a la secundària. El primer projecte s’anomenava “Entrepreneur and Volunteer Citizens”, “Ciutadans voluntaris i emprenedors”. La nostra escola va ser la coordinadora del projecte i vam treballar amb escoles d’Itàlia, Polònia, Macedònia i Turquia. L’objectiu del projecte era crear oportunitats on els estudiants poguessin crear i ser voluntaris en activitats socials per a crear un món millor. En els Erasmus Days els estudiants van compartir les seves experiències i les activitats que els van ajudar a ser millors voluntaris i emprenedors.

Continuar llegint

© 2020 Escola Sagrada Família