Llegim amb Fiction Express!

Enguany hem implementat un nou mètode de lectura (en català, castellà i anglès) per tal de despertar, encara més, la passió per llegir en els nostres alumnes. La plataforma Fiction Express s’adapta a la realitat digital dels joves d’avui en dia i proposa una gran quantitat de llibres, uns “vius” i altres a la “Biblioteca”, corresponents a tres nivells de lectura diferents (C.Superior, 1r i 2n d’ESO i 3r i 4t d’ESO).
Els alumnes, mitjançant un fòrum, interactuen directament amb l’autor, amb qui poden parlar i suggerir-li idees per anar elaborant els capítols que es van creant setmana rere setmana. El lector, per tant, es converteix en cocreador de l’obra, situant-se a mig camí entre l’autor i el llibre.
Amb aquest nou mètode, es facilita en gran mesura la motivació per la lectura i es treballa, d’una manera més dinàmica i atraient per al lector, la competència lingüística. Alhora, es potencia la interacció a classe a través del debat i de les diverses activitats.
Fiction Express ens obre un nou món en la lectura propiciant hàbits lectors i engresca els nostres alumnes des d’una nova vivència més enriquidora i creativa.

Si voleu saber-ne més, cliqueu aquí:

Fiction Express

© 2020 Escola Sagrada Família