“De la sang del drac en va brotar un roser amb les roses més roges mai vistes"

Com cada any en aquesta data, 23 d’Abril, va arribar Sant Jordi, patró de Catalunya, amb el seu cavall blanc, la seva armadura platejada, el seu escut i la seva llança, disposat a salvar la princesa i preparat per lluitar amb el drac, aquest any més ferotge que mai.
I des de l’escola, aquest any tampoc el vam deixar sol. A causa de la situació tan estranya que estem vivint, però amb la mateixa il·lusió i les mateixes ganes de sempre, hi havia ganes de celebrar-ho, però vam haver de fer-ho de manera diferent.
L’equip de mestres de Cicle Mitjà ens vam posar ràpidament d'acord que, el fet d'estar lluny de l'escola, de les amistats i companys i de l'alumnat, no havia de ser un impediment, sinó tot el contrari, un al·licient.
És per això que vam voler aprofitar les diferents tasques dutes a terme sobre la poesia al llarg del trimestre i donar-les una empenta final. I, quina millor manera, que seguir amb una tradició tan arrelada a l’escola com és el Concurs Literari, aquest cop des de casa. I per això us convidem a veure aquest vídeo, on us expliquem com ho vam fer: Vídeo CONCURS SANT JORDI

Primer de tot, vam establir les bases de participació, com cada any:
1. Haurien de ser poemes escrits en català, castellà o angles.
2. Podrien participar tot l'alumnat de Cicle Mitjà.
3. Vam encetar una nova categoria, la de poemes recitats, gravats en vídeo, originals o d'altres autors, aprofitant les noves tecnologies.
4. Per descomptat, havia d’haver un jurat, encarregat d'escollir l'alumnat guanyador de cada categoria.
Una vegada fet això, només quedava posar-ho en marxa. I aquí entràveu vosaltres, amb els vostres poemes, els vídeos, les ganes i la il·lusió. Vosaltres heu aconseguit que aquesta diada no fos tan diferent d’altres anys. Enhorabona!
Val a dir que vam rebre poesies en tots els formats i que va ser difícil triar les millors.
I aquí teniu els resultats. Gaudiu de la feina dels vostres companys i companyes:
3r de primària:
Poesia en català: Hèctor Alonso i Gala Laynez
Poesia en castellà: Alessandro Toro
Poesia recitada: Mar Viles
4t de primària:
Poesia en català: Ainoa López
Poesia en anglès: Emma Noguerol
Poesia recitada: Arnau Alquézar


Només ens queda donar-vos les gràcies per l'esforç que heu fet, felicitar tant l'alumnat guanyador com totes les participacions i desitjar que el proper concurs el puguem fer com sempre, junts. Moltes gràcies per totes les vostres extraordinàries participacions.
L’equip de mestres de Cicle Mitjà

© 2020 Escola Sagrada Família