Science Olympics - Next stop: Newcastle.

Science Olympics - Next stop: Newcastle.

El passat mes d’octubre alumnes de 6è de primària i 3r d’ESO van tenir l’oportunitat de viatjar a Newcastle (Anglaterra) amb motiu de la segona mobilitat del projecte Erasmus+ “Science Olympics”.

Aquest projecte, compartit també amb l’escola de Proszowice (Polònia) i la Battle Hill Primary School de Newcastle, té com a objectiu integrar les ciències i les matemàtiques dins del currículum de l’escola a través de diverses pràctiques i activitats científiques en format olimpíades.

 

Durant la seva estada van poder enfortir vincles amb els companys polonesos i anglesos, van participar en tallers científics i van desenvolupar habilitats relacionades amb la robòtica.

Altres activitats han tingut lloc durant l’intercanvi, com ara visites culturals a la bonica ciutat de Newcastle on els alumnes han pogut conèixer el Millennium Bridge i l’Àngel del Nord; endinsar-se en la història dels trens al Railway Museum i experimentar en el Life Science Center.

L’estada ha estat inoblidable, i tant alumnes com mestres de les tres ciutats han establert nous lligams i intercanviat experiències.

Aquest projecte continua treballant-se des de cadascuna de les escoles participants i ja s’està preparant el proper intercanvi d’alumnes que tindrà lloc el mes d’abril a la nostra escola, on els hi espera un nou repte: la gimcana matemàtica.

© 2020 Escola Sagrada Família