Viatge a Alemanya 2019

Viatge a Alemanya 2019

Com ja és tradicional, quan s’acosta el Nadal, alguns alumnes d’alemany han pogut gaudir de l’intercanvi amb els alumnes de l’Escola Schuldorf-Bergstraße, per poder viure de prop i practicar la llengua que estan aprenent.

Aquest any les dates triades han estat del 30 de novembre al 5 de desembre, ja que és una bona oportunitat per poder gaudir de l’ambient nadalenc propi d’aquesta època, alhora que coneixen algunes de les ciutats més significatives de la zona.

 

A Alemanya hem pogut visitar llocs tan encantadors com Heidelberg, el petit poblet medieval de Michelstadt, Darmstadt i la ciutat de Frankfurt...Però segur que la que recordaran més serà l’entranyable Marburg. Una petita ciutat de conte de fades amb el seu castell medieval, les seves cases tradicionals plenes de colors i de petits detalls i, sobretot, les figures que rememoren els contes dels germans Grimm, els quals van viure i estudiar a la universitat d’aquesta ciutat.

El viatge el vam completar l’últim dia amb la visita a Frankfurt, on vam poder visitar el Filmmuseum, el centre històric de la ciutat i gaudir del mercat de Nadal. Ara esperem amb il·lusió l’arribada dels companys d’intercanvi el proper mes d’abril!

© 2020 Escola Sagrada Família