Firefly project

Escola Sagrada Família

Escola Sagrada Família
Nous entorns d’aprenentatge e-safa

Benvinguda de la Directora

Núria Vila i Pladevall

L’Escola Sagrada Família és un centre d’aprenentatges, compartits activament amb les nostres famílies, on tots som mestres i aprenents, i on els nostres alumnes troben allò que els ajuda a construir el seu propi projecte de vida, sòlid i feliç.

El Projecte Educatiu de la nostra escola és flexible, obert i amb una consolidada projecció internacional. La participació en intercanvis amb escoles europees i nord-americanes, en programes Erasmus+ o en projectes eTwinning determina un disseny innovador del currículum, dels espais i del temps escolar, posant molt èmfasi en els interessos i els ritmes d’aprenentatge de cada alumne.

La introducció de la llengua anglesa des de P3, i en matèries no lingüístiques, l’ús de noves eines tecnològiques i la creació de metodologies pròpies i úniques, com els R-APS, donen als nostres alumnes les competències necessàries per entendre el món on viuen i per a desenvolupar-se amb èxit en el món en el qual viuran com a adults. El treball de les emocions en cada projecte i convivència a l’escola ajuden als nostres alumnes a saber conviure, des de la senzillesa i la proximitat, cuidant molt els valors i compromisos socials, de justícia i solidaritat, tan propis del nostre carisma vicencià.

Blogs

Blogs

Segueix-nos!
Mètode Singapur Escola Sagrada Familia

#Be_U

Afecte i proximitat

No hi ha metodología més innovadora que cuidar de les persones que tenim al voltant. A #Be_U volem fer que els nostres alumnes es sentin importants i estimats. Considerem els infants com a persones que pensen i senten, i els estimem pel que són. I som conscients de la importància que té l’afecte i la proximitat a l´hora d’educar, de crear vincles, de motivar, de construir ponts, de curar ferides i regalar oportunitats.

Xarxes Firefly Project

Xarxes

Conectivitat

© 2020 Escola Sagrada Família