Firefly project

Sagrada Familia School

Escola Sagrada Família
Nous entorns d’aprenentatge e-safa

Welcome of the Director

Núria Vila i Pladevall

L’Escola Sagrada Família és un centre d’aprenentatges, compartits activament amb les nostres famílies, on tots som mestres i aprenents, i on els nostres alumnes troben allò que els ajuda a construir el seu propi projecte de vida, sòlid i feliç.

El Projecte Educatiu de la nostra escola és flexible, obert i amb una consolidada projecció internacional. La participació en intercanvis amb escoles europees i nord-americanes, en programes Erasmus+ o en projectes eTwinning determina un disseny innovador del currículum, dels espais i del temps escolar, posant molt èmfasi en els interessos i els ritmes d’aprenentatge de cada alumne.

La introducció de la llengua anglesa des de P3, i en matèries no lingüístiques, l’ús de noves eines tecnològiques i la creació de metodologies pròpies i úniques, com els R-APS, donen als nostres alumnes les competències necessàries per entendre el món on viuen i per a desenvolupar-se amb èxit en el món en el qual viuran com a adults. El treball de les emocions en cada projecte i convivència a l’escola ajuden als nostres alumnes a saber conviure, des de la senzillesa i la proximitat, cuidant molt els valors i compromisos socials, de justícia i solidaritat, tan propis del nostre carisma vicencià.

Blogs

Blogs

Follow us!
Mètode Singapur Escola Sagrada Familia

#Be_U

Affect and proximity

There is no more innovative methodology than caring for the people around us. At #Be_U we want to make our students feel important and loved. We consider children as people who think and feel, and we love them for what they are. And we are aware of the importance of affection and proximity to the moment of educating, creating links, motivating, building bridges, curing wounds and giving opportunities.

Xarxes Firefly Project

Xarxes

Conectivitat

© 2020 Escola Sagrada Família